Alla inlägg den 12 juni 2007

Av Maria - 12 juni 2007 16:51

vaknade med spränghuvudvärk, täppt näsa och ingen röst. underbart, det är liksom som att nu när jag är ledig så kan jag tillåta mig att vara sjuk. inledningen på mitt sommarlov börjar med jätteförkylning. jiipii.

== 14:49 =================

fortfarande ingen röst, men huvudvärken är borta och ingen nästäppa är kvar heller. ganska okej i alla fall. slipper ju prata med familjen ^^

vart och handlat nu i alla fall och skafferiet är åter välfyllt. om jag mår bättre i eftermiddag så ska jag träna en stund. börjar bli riktigt nöjd med kroppen igen. efter knäskadan gick jag upp hutlöst mycket och fick inte plats i någonting jag har i garderoben. gått ner 4kg nu och det känns ok. bara 8kg kvar till målvikten som ska nås den 8:e augusti. dock blir det svårare och svårare nu att gå ner eftersom man inte förbränner lika mycket som när man är tyngre.

==16:57=================

läst i ELLE och har läst ett kapitel i Marian Keyes "Tankar från sängkanten". jag älskar verkligen detta. det bästa med sommaren är att man kan koppla av och bara läsa. 
har mejlat med mitt universitet och de har inte fått mina betyg trots att jag har faxat dem. suck, jag scannade in dem och skickade som bifogad fil så jag får se om det funkade annars får jag gå till stadsbiblioteket och be dem hjälpa mig att faxa iväg det. eller gå till posten eller något i den stilen.

Ovido - Quiz & Flashcards