Alla inlägg den 24 juni 2007

Av Maria - 24 juni 2007 21:58

Dagen är äntligen nästan över. Ska krypa ner i badkaret strax och sedan ner i min sköna säng. Ska upp tidigare än vanligt imorgon. Börjar jobba klockan ett visserligen men jag måste fixa lite saker innan. Tänkte träna och sånt innan också. Kan vara bra innan jobbet, så har man lite energi till gamlingarna ;)

Nu ska jag ta hand om min arma kropp som har fått stå ut en hel del idag, speciellt mina kära händer. God natt på er alla där ute!

Av Maria - 24 juni 2007 16:48

Allting funkar än så länge. Det känns väldigt konstigt allt det här med detoxen och så, själva vanorna menar jag. Men jag mår väldigt bra och har väldigt bra blodsocker.


Har rensat lite i min garderob och tvättar en maskin tvätt just nu. Har även delvis rengjort en del av fritösen. Den är sjukt skjitig och jag kommer ta slut på all svinto vi har här hemma. Men ren ska den bli. Fastbränt fett är ingen höjdare direkt. Har lagt den i klorvatten en stund nu och hoppas på att det löser sig bättre sen. 


Nä, tillbaka till min garderob nu.

Av Maria - 24 juni 2007 11:42

Min dag började underbart med en telefonsignal. Klockan var visserligen halv tio och mamma trodde att jag var uppe, vaknade med ett ryck. Sen dess har jag hunnit börja med min detox-diet. Ganska kul med något nytt sådär. 



Måste göra en lista på vad jag ska göra idag annars kommer det att sluta med att jag bara sitter här. Ska dricka upp mitt ört te nu och sen gå och börja rensa i min garderob och sen får jag fixa någon lunch. Måste skriva en inköpslista också.

Ovido - Quiz & Flashcards