Alla inlägg under september 2007

Av Maria - 21 september 2007 04:50

Wiiehoo, alldeles för drunk 4 this.... + trött.. måste borsta tänderna och sova nu. syns imon :D

Av Maria - 20 september 2007 21:13

Jag är så lycklig över de människor jag kännt sen tidigare! de är änglar och jag kan inte upprepa det nog med gånger :D 


Idag är jag väldigt glad faktiskt. Träffade en hel del fint folk på universitet. Det ska bli så kul att börja plugga på måndag :D Har tre dagar i veckan på skolan, men man måste plugga en hel del på "fritiden". Vi får se hur mycket jag måste plugga, en hel del som gick igenom idag har jag haft på gymnasiet och jag är så tacksam över att Monica "lekte universitet" med oss. Och jag är så tacksam över hur det svenska gymnasiet är uppbyggt, uni i UK är uppbyggt på ungefär samma sätt. Kanske en aning friare, men det som motsvarar gymnasiet i UK är mycket strängare än i Sverige. Om jag fattat det hela rätt alltså.


Ikväll är det utgång, igen. Men den här gången är jag i rätt sällskap och jag ska inte dricka sådär värst mycket :p

Av Maria - 20 september 2007 14:36

Idag ar det battre och jag jag har gjort en succesfull enrolment :D Bara min induction kvar nu, har lunch break och ska vara tillbaka klockan tva. Sitter pa internet-cafeet igen for jag hinner inte hem till min lagenhet, har antagligen fatt mitt internet i alla fall!


Robin is a life saver, I don't know what to do without him. Or without all of the other people I know, that I have messed up relationships with. Oh dear, what have I done to deserve such beatiful angels?


Btw, jag blandar engelska och svenska hejvillt nu. Det gar an nar jag pratar med svenskar men blir jobbigare med engelsman :p


Jag skriver mer nar jag kommer hem. Har kopt kuvar sa nu kan jag skicka mitt brev till Sandra!


Om nagan annan vill ha ett riktigt brev ar det bara att saga till! 

Av Maria - 19 september 2007 14:16

Jag ar helt fucked up, bokstavligt talat. Ta aldrig med nogon hem, som du hanglat med, som du kannt i 4-5 dagar. Hela mitt liv har hamnat upp och ner. Gar runt med en "jag-kanske-ar-gravid/ har-en-konssjukdom"-radsla. Fan, fan, fan. Inte sa att jag inte ville, jag var bara for full for att komma ihag vad han svarade pa "har du kondom?". Och nu har jag brakat med honom och bett honom dra at helvete efter att han forlampat min kladstil, kallat mig snobb, sagt att jag ar konstig och fragat om jag inte ar mentalsjuk. Bara for att jag ar blyg.

Jag kanner mig ratt ensam, fast jag ar inte ensam. Det ar bara det att jag kanner alla men ingen. Fan att folk inte fattar att jag ar sanhar! Jag ar jatteblyg i borjan av en relation. Jag svar pa allt jag ar det. Men det ar for att jag ar sa osaker pa mig sjalv, jag maste liksom kanna av laget for att passa in. Eller snarare kanna av laget for att se om jag passar in. Jag ar sa javla besatt av att passa in. Jag hatar det hos mig sjalv, jag avskyr det sa in i helskotta, men vad ska jag gora? Det ar san jag ar, gudarna ska veta att jag forsokt jobba bort det men det ar praktiskt taget omojligt. Jag kan inte bara borja prata om vad som helst med folk sadar.

Langtar tills imorgon for da ar det induction & enrolment och da kommer jag traffa andra kursare och da kan jag borja lara kanna folk pan riktigt. Jag vill traffa Amanda ocksa, men hon har ju flyttat till en stad 40min utanfor London. Vi far ta och ses nogon dag nar hon kan komma ner hit. Ville traffa Marcelina ocksa men hon ar tillbaka i Uppsala nu nar hon gjort klart sin master, aven om hon vill bo och jobba har men hon behovde en paus fran de hektiska har.

Ar alldeles tarogd nu nar jag inser att jag faktiskt ar mansklig. Later sakert helt weird, men jag har alltid trott att jag liksom kan lamna en massa manniskor bakom mig sadar, att jag inte kommer sakna dem. Men alla ska veta att det inte gar en enda dag da jag inte tanker pa alla dar hemma. Det gar inte en enda dag da jag inte tanker pa Lenitah, Robin, HANNA, Lovisa, Sandra (som jag forovrigt maste skriva ett riktigt brev till), Sara, Johanna, Itahisa, Lejla, mamma, pappa (ja, t.o.m honom!) och sjalvklart underbaraste Emilia!! Jag har totalt forstort mitt liv, alla relationer allt. Missforsta mig inte, jag alskar London, men jag saknar Goteborg en hel del. Mycket mer an jag trodde.

By the way, idag har jag svarta hogklackade skor med slejf, gra kjol som slutar over knana, svarta strumpbyxor, vit skjorta, svart-vit scarf, svart trenchcoat och min gucci-vaska (ny). Han kanske hade ratt, jag kanske ar en snobb...


Hela mitt inre skriker, men mina lappar yttrar inte ett ljud

Av Maria - 16 september 2007 18:11

Ah, gud. Jag ar kar i vardens sotaste fransman :p Han ar sadar sot och intelligent och allt det dar. "Vi" (jag och typ femton andra) var i hans "flat" igar och hade sa kul, var dar till typ 3 pa natten. Och innan jag gick sa fragade han mig om han kommer fa se mig idag pa en klubb typ alla ska till.... Betyder det nagat att han fragade mig? Klart att jag ska dit liksom, maste traffa mer manniskor!! Jag borjar fa in engelskan riktigt bra och sa. Ar inte lika radd for att saga fel langre i alla fall, det ar kul.

Av Maria - 14 september 2007 12:38

jag har vart har i ca 4 dagar nu och det kanns underbart. har inte fatt mitt internet an, far det pa torsdag tror jag, eftersom jag borjar plugga da.

vad kan jag saga? jag alskar london. det ar sa underbart, trafiken, ljuden, pulsen, manniskorna, pubarna. jag alskar det!!


igar var det international students pa "the crown" och vi hade sa himla skoj. alla drack ol forutom jag som drack vitt vin. det var det godaste vinet jag druckit pa lange :p traffade sa himla roliga manniskor fran alla varldens horn. en tjej fran mauritius, en kille fran indien, en turkisk kille fran danmark och sa en hel bunt fransman!! haha, alla fransman fragade om vart jag var ifran (typ "'ello.. 'ehre are you fromee?") men dem hade jattebra engelska for att vara fransman. nar jag sa att jag var fran sverige sa alla "but you're not blond!" och jag var tvungen att forklara varfor jag inte ar blond, blaogd, 2 meter long eller har stora brost! vilka fordomar vi hade om varandra! haha, det var skoj. jag var typ jatteforvanad over att sa manga fransman aker till england. de tycker ju inte om att prata engelska! men det visade sig att fransmannen var har for att forbattra engelska och lasa antingen business & managment eller law. det var bara utbytesstudenter och skulle bara vara har i ett ar. och dem tyckter om att prata engelska! 


gah, det finns sa mkt jag vill beratta. vet liksom inte vart jag ska borja. den indiske killen var jatterolig, by the way, han visste jattemycket och vi ar ett gang som kanske ska ut och parta ikvall, det ar ju fredag! :p

Av Maria - 11 september 2007 19:35

Miow, jag ar i London nu. Mitt internet pa mitt rum fungerar inte foran jag har borjat plugga sa jag far skriva utan prickar och ringar over bokstaverna, eftersom jag ar pa ett internet-cafe. Hoppas det inte alls blir for jobbigt att lasa for er!


Hittills har jag inte gjort sa mycket, forutom att ha stadat i mitt badrum och plockat ut grejer ur mina vaskor och sa har jag handlat lite. Har fotat mitt rum och huset jag bor i och lite annat smatt och gott. Nar mitt internet borjar fungera ska jag lagga upp lite bilder och sa ^^


 Nu ska jag kolla mail och lite annat!

Av Maria - 10 september 2007 21:30

Okej, jag är så hajpad att jag skrev totalt fel förut. Det var inte 26 timmar kvar förut, det var 16 timmar kvar! Och nu är det bara 13 timmar kvar. Sitter och lyssnar på Lily Allen (London-musik för mig :p). Åh, jag vill bara dit nu och liksom packa upp mina saker och göra mitt rum till ett hem och lära känna massa roligt folk och äntligen bara vara jag ^^

Ovido - Quiz & Flashcards