Alla inlägg under juli 2007

Av Maria - 21 juli 2007 21:38

Jag har fixat hela köket nu :D Är STOLT över mig själv och kan stryka det från listan nu! Har en del kvar men ändå, har tagit bort lite småplock också så snart blir det fint här! Får ta det mesta imorgon och på måndag kväll. Ska köpa en till "mini"-rosenbuske på coop forum på måndag också.

Nu ska jag kolla lite småsaker på internet och sen ska jag sätta fart och stryka det sista och titta på TV samtidigt.

Av Maria - 21 juli 2007 19:11

Idag blev jag bjuden hem till min pappas kusin och hans fru. Det var ganska trevligt, småpratade lite om allt och inget och det bjöds på god mat och bakverk. Så nu har jag haft mitt roliga!

Måste se till att få klart min lista idag. Har nämligen gjort upp en lista med allt som ska göras fram tills familjen kommer hem! Det som är kvar nu:
-Rengöra fritösen (det har tagit mig snart fyra veckor och det är lite fastbränt fett kvar!)
-Städa köket och badrummet
-Rengöra marsvinens bur
-Fixa trädgårdsplätten där fram + klippa gräset på baksidan av huset
-Handla
-Laga linssoppa (som familjen ska äta när de kommer hem)
-Baka dinkelbullar
-Tvätta bordsduken i köket (råkade spilla en massa kaffe på den...)
-Städa mitt och min systers rum (bombnedslag?!)
-Stryka lite kläder (speciellt mina arbetskläder)

Av Maria - 20 juli 2007 22:01

Åh, nu är den i ugnen. Fyra minuter till och sen ska den ut och då ska jag dekorera den! Synd bara att jag inte kan dekorera hela idag, måste vänta tills en del av garneringen stelnar i kylskåp. Får ta det imorgon :)

Av Maria - 20 juli 2007 20:23

Känner mig ganska lugn inombords när jag har saker att göra hela tiden. Jag får fortfarande attacker av bara vilja falla ihop och inte finnas mer, men det är bättre när jag har saker att fokusera på.

Jag funderar på att börja prenumera på iForm igen. Fast det är ganska onödigt när jag ska flytta utomlands tycker jag. Jag vill verkligen lära mig språket riktigt bra och därför har jag bestämt att jag ska prenumera/köpa tidningar/magasin i UK. Det finns säkert någon sorts "iForm" där med! Jag mådde faktiskt väldigt bra av att läsa den tidningen. 

Av Maria - 20 juli 2007 18:12

Jag är helt slut idag. Jag vill bara lägga mig ner och sova. Men det kan jag inte för jag har så mycket att göra. Familjen kommer hem på tisdag morgon och då måste hela huset vara i perfekt skick igen! Försöker skriva en lista på vad jag ska göra den här helgen. Otrolig tur att jag är ledig lör-sön.


Mår pyton i själen annars. :( Tur att jag har mycket att göra annars hade jag bara legat på golvet och stirrat upp i taket och funderat på något otäckt.


Ska baka en sachertårta ikväll till familjen, ska ta kort på den och lägga upp här.

Av Maria - 19 juli 2007 23:36

Kaos, kaos, kaos. Jag hatar dessa attacker, det blir kortslutning i hjärnan liksom. Jag kommer inte kunna sova och jag kommer vara en sömngångare imorgon på jobbet. DÖDA  MIG.

Av Maria - 19 juli 2007 17:20

Dagen på jobbet är avslutad :D Nu ska jag bara äta och plocka ut tvätten ur maskinen jag satte på nyss och sen ska jag åka och handla. Eller åka och åka, ska promenera ner till torget. Har haft en rolig dag på jobbet i alla fall!

Måste verkligen börja städa huset nu, innan min familj kommer hem. Inte för att det är överdrivet stökigt, men jag har lite grejer här och var ;p Känner mig aningens stressad över det!

Av Maria - 18 juli 2007 22:44

Totalt mörbultad, idag var det jobbigt. Men ändå okej, för man fick verkligen tiden att gå när det var något småplock hela tiden. 

Är alltid så hungrig när jag kommer hem om kvällarna från jobbet. Vill inte äta så sent men jag kan inte somna när magen kurrar!
Nä, nu ska jag sova. Jobbar tidigt pass imorgon.

Ovido - Quiz & Flashcards