Alla inlägg under juli 2007

Av Maria - 5 juli 2007 14:42

Jag är totalt avtrubbad idag. Jag orkar inte, jobbar som en dåre, blodsocker som flyger hit och dit och fullständigt kaos här hemma. Det är damm överallt, högar av böcker, tidningar och reklam lite överallt. Mitt i röran står en dammsugare och här sitter jag! Jag har bara lust attt lägga mig ner och sova. Men jag måste diska, sätta på en maskin med tvätt och städa marsvinen. Är helt överlycklig över att jag är ledig imorgon och hela helgen! Då ska jag verkligen göra ordning här.


Det fungerar inte alls med mina mattider och det börjar synas på mina blodsocker. Måste göra något sorts schema över vad jag ska äta under veckan och laga mat i förväg, för det fungerar liksom inte att jag tio minuter innan jag ska gå till jobbet, börjar fundera på vad jag ska äta till lunch. Lika bra att skriva en veckomatsedel och koka i förväg och typ frysa in och ha i kylskåp och så. Så nu ska jag göra det.

Imorgon är det dags att lämna tillbaka CGMS:en. Äntligen, den är lite jobbig att bära runt på och så glömmer jag att registrera att jag ska äta och sånt på den ibland. 

Av Maria - 4 juli 2007 10:17

Jag sov så gott inatt, det var verkligen längesedan som jag sov bra. Det enda som var jobbigt var att jag vaknade mitt vid halv fem i morse av att blodsockret var för lågt. Men det var bara att stoppa något i munnen och sedan gå och lägga sig igen. 


Nu har jag äntligen fixat hela min ansökan om studiemedel, ska bara köpa ett frimärke och posta hela balletten ^^

Av Maria - 3 juli 2007 23:13

Ja, mitt liv är verkligen tråkigt i sommar. Det enda det handlar om är jobbet, att jag är trött, städning och så något litet mer. Faktum är jag att jag är lite trött på det där själv nu. Men idag så var jag på min första teorilektion på körskolan och det var mycket intressantare än och roligare än de vi hade haft i skolan. För det första så kan det bero på att jag inte var lika trött som på tisdagseftermiddagarna i skolan och för att läraren tog hela på lite mer allvar och var engagerad. 
Nä, nu ska jag ta och kolla upp lite bussar och sånt. Sen ska jag krypa ner i min säng. Natti!

Av Maria - 2 juli 2007 20:59

Jag har tränat nu och är alldeles härligt mör i kroppen :p Ska ta en snabb dusch och sedan förbereda mig inför morgondagen. Ska jobba från 7-16 och sen ska jag till bilskolan och ha teori. Fram till halv tio, det lär bli skoj. Eller inte.



Måste kolla upp när bussen går imorgon, funderar över om det finns en sån funktion i UK, som västtrafik har. Att man liksom kan kolla på internet vilka bussar man ska ta beroende på vart man befinner sig och vart man ska och vilken tid det är. 

Av Maria - 2 juli 2007 17:14

Idag har jag vart iväg till sjukhuset och fått en CGMS som sitter på mig nu och ska mäta mitt blodsocker i fyra dygn! Tjohejsan.


Nu ska jag iväg och handla när jag kommer hem ska jag städa!

Av Maria - 2 juli 2007 11:32

Jag är jättetrött och jäspar och har mig. Men nu måste jag sätta fart och skriva inköpslista och sånt. Ska storhandla efter sjukhusbesöket. 



Har tvättat och diskmaskinen är igång. Måste städa klart i köket och städa badrummet sen. Och stryka lite kläder. Hemskt vad mycket hushållssysslor jag har för mig. Måste vattna mammas krukväxter så att dem inte dör och så att jag inte dör när mamma kommer hem. 

Av Maria - 1 juli 2007 22:57

Jag orkar inte mer idag. Har jobbat i nio timmar och verkligen engagerat mig. Så nu känns det som om min höfts ska gå av (långa korridorer att gå fram och tillbaka i), mina armar ska dö (många att vända, lyfta och flytta på) och som om min hjärna har förvandlats till en liten grå klump och gömt sig längst in i skallbenets mörkaste vrå (många att prata med, förklara saker för och upprepa saker). 



Men nu är jag hemma och jag lyssnar på musik för att slappna av och stressa ner. Försöker att läsa igenom en del i mitt "hyreskontrakt" eller vad jag nu ska kalla det, "Acocommodation Agreement" heter det på engelska i alla fall. Det går lite trögt för jag är så trött, skulle inte ens förstå om det stod på enklaste svenska. Ska läsa igenom det flera gånger i alla fall så att jag förstår allt.


Nu ska jag duscha och gå och lägga mig. Imorgon ska jag städa lite och sen åka in till Sahlgrenska för att sätta en CGMS (Continous Glucouse Measurment System) på mig. En liten apparat som mäter blodsockret dygnet runt i några dagar. Så vi får se något mönster och så att jag kan justera insulindoserna.

Av Maria - 1 juli 2007 09:43

...och tiden går alldeles för snabbt. Måste städa marsvinen nu och sedan sticka till jobbet. Blä, jag orkar inte, inte idag. Men imorgon är jag ledig i alla fall, fast då ska man till sjukhuset.

Ovido - Quiz & Flashcards