Alla inlägg under juli 2007

Av Maria - 13 juli 2007 22:45

Påtat lite i trädgården nu i alla fall. Plockat färska jordgubbar och tagit bort ogräds och mördarsniglar. Krattat ihop en hel del gräs (jag klippte gräset häromdagen) och planterat två av de fyra blommorna jag köpte förut, i var sin kruka. Har dammsugit i köket också och diskat.

Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig i kin säng och läsa klart min bok. 

Av Maria - 13 juli 2007 18:26

Jobb idag som vanligt. Efter jobbet gick jag till Coop Forum och handlade lite saker som jag hade rabattkupong på och så köpte jag lite blommor att plantera utomhus.

När jag kom hem så gick jag in på mitt rum för att byta om och då var mitt golv helt svart! Det kryllade av myror över hela golvet!! Vi har nämligen en lucka i ena hörnet i mitt rum och under den finns det en massa rör som är till vatten och sånt, så att man ska kunna kolla tryck och jag-vet-inte-vad i dem. Det är därifrån alla myror kommer! Usch.


Det är sol idag i alla fall ^^

Av Maria - 12 juli 2007 20:20

Dagen är över, typ. Har jobbat hela dagen och det var riktigt jobbigt att komma upp i morse! jag somnade nog på toaletten!

Men på jobbet gav jag faktiskt allt idag, det är nästan så att jag känner mig som en av de ordinarie ibland :) Städade i de rummen jag har hand om och duschade en av damerna jag har hand om. Den andra duschade jag i tisdags. Så jag har det klart! Annars gick allting väldigt bra och jag känner mig väldigt stolt faktiskt. 

Efter jobbet så städade jag lite i köket här hemma och jag har tvättat två maskiner tvätt. Let's call it a day, won't we? :p 

Av Maria - 11 juli 2007 22:57

Jag har gjort långt ifrån allt som jag ahde tänkt idag, men ändå en hel del. Hade en hel del problem när jag städade marsvinen för Bobbo vägrade att hoppa in i buren igen! när jag skulle ta honom såg hoppade han undan och gömde sig bakom soffan och under elementen. Han sprang mellan möblöer, element och sofforna! Till slut så fångade jag honom och han är tillrätta i sin bur igen. 


Jag är väldigt trött just nu och ska gå och lägga mig.

Av Maria - 11 juli 2007 17:13

Dagen har varit lite konstig. Vaknade vid åtta imorse och åt frukost, klädde på mig, borstade tänderna och gick iväg till Angered Centrum för att köpa lite småsaker. Skulle köpa hö i zoo-affären till marsvinen men den var stängd så jag gick till Pressbyrån, köpte en tidning och fick med "Självkänsla nu!" på CD. Jag brukar inte tycka om inlästa böcker, och jag kan inte säga att jag tycker om den här heller. Jag tycker om boken, men inte som inläst. Jag tycker att det är jobbigt när jag inte har en översikt. Men det är ganska skönt att ha den på och gå runt och pilla med annat under tiden. Fast jag kommer på mig själv att jag inte hör vad som läses upp när jag koncentrerar mig på annat.



Efter Pressbyrån gick jag till ICA för att köpa svinto och en tidning. När jag skulle betala upptäckte jag att min plånbok var borta! Jag fick panik! Lämnade tillbaka sakerna och småsprang tillbaka till Pressbyrån medan jag kollade alla fickor och handväskan om och om igen. Kom till Pressbyrån och där hade kassörskan hittat den på golvet! Jag hade istället för att stoppa den i väskan stoppat den mellan väskan och den plastkasse jag fick. Usch, jag blev så rädd!! Tänkte på alla pengar jag hade i, kontokortet, alla bonuskort till olika affärer, mammas busskort för ett helt kvartal (som är värt runt en två tusen kronor, tror jag!). Jag skulle aldrig förlåta mig själv om jag tappade bort just det kortet! Mamma som lånade mig det för att jag skulle kunna åka kostnadsfritt fram och tillbaka från jobbet!


Men allting kom till rätta och mamma behöver inte få reda på det!

Av Maria - 10 juli 2007 16:50

Allting kommer visst på en och samma gång! Jag fick ett telefonsamtal från mitt universitet och något gick fel så jag var tvungen att hitta en massa nummer och saker! Jag var totalt oförberedd och min engelska lät mer som göteborgska och jag gjorde antagligen bort mig TOTALT! Men det gör inte så mycket för nu har jag fixat det. *pustar ut* Ska fylla i lite papper och posta hela grejen nu. Så har jag ALLT fixat.



Ärligt talat så tror jag att jag skiter i körkortsteorin idag. Jag är alldeles för trött, har för mycket att göra och dessutom så regnar och blåser det ute. Ska istället ta ett långt bad nu, fixa lite middag och krypa ner i soffan och se på film ikväll. Nu måste jagt ringa pappa och berätta hur allt löste sig med "intrum justitia".

Av Maria - 10 juli 2007 14:42

Konstig dag, somnade först vid två-halv tre kunde inte sluta tänka på det där intrum-justitia-brevet. Samtidigt så såg jag en film om Anne Frank, en sorts teori om hur det var efter det att de blev upptävckta. Hon kunde ju inte skriva efter det. Hemsk var den i alla fall. Men jag somnade till slut, sov i fyra timmar och jobbade i fem idag. Ganska hyfsat i alla fall. Ska käka lite, byta om och packa ner körkortsteori-böcker. Sen ska jag till körskolan.


Det där från intrum justitia var ingen bluff, det var på riktigt. En räkning som vi hade missat från Göteborg Energi. Ringde pappa och öppnade brevet, pappa trodde också att det var något sjukt skämt eller så, men han bad mig att leta igenom allt (han har otroligt bra ordning i grejerna). Letade genom alla pappas papper som en tok och kunde inte hitta den så jag fick ringa till Göteborg Energi och dem påstår självklart att dem har skickat ut en räkning, vi har inte fått någon i alla fall. Så jag fick betala till inkasso-företaget. 


Och jag som klagade på att mitt liv var tråkigt och önskade mig lite spänning. Jag tror jag tar tillbaka min önskan nu! Imorgon är jag ledig förresten! det ska bli skönt, ska göra ungefär ingenting. Hyra film och mysa lite. Kanske baka pizza? Jag gillar pizza, speciellt hemmagjord :)

Av Maria - 9 juli 2007 23:10

Kam hem idag vid halv tio-tiden. Öppnade brevlådan och där låg det en hela massa post, bl.a ett brev från "intrum justitia", ett inkasso-företag, till pappa. Blev väldigt ororlig, jag känner min pappa utan och innan, vi brukar betala räkningar över internet tillsammans eftersom han tycker att det är lite krångligt. Men visst skulle han kunna hålla något hemligt för resten av familjen. Fick en känsla av att något är hemskt FEL och när jag får den känslan brukar det vara rätt. Fast jag kunde inte ringa till pappa när jag såg det för jag hade precis pratat med familjen på hemvägen i bussen och dem var så glada och skulle precis gå och lägga sig. Undrar om det är en sådandär bluff-faktura som dem varnar för nu i sommartider?


Nä, nu måste jag gå och lägga mig.

Ovido - Quiz & Flashcards