Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 24 juni 2007 21:58

Dagen är äntligen nästan över. Ska krypa ner i badkaret strax och sedan ner i min sköna säng. Ska upp tidigare än vanligt imorgon. Börjar jobba klockan ett visserligen men jag måste fixa lite saker innan. Tänkte träna och sånt innan också. Kan vara bra innan jobbet, så har man lite energi till gamlingarna ;)

Nu ska jag ta hand om min arma kropp som har fått stå ut en hel del idag, speciellt mina kära händer. God natt på er alla där ute!

Av Maria - 24 juni 2007 16:48

Allting funkar än så länge. Det känns väldigt konstigt allt det här med detoxen och så, själva vanorna menar jag. Men jag mår väldigt bra och har väldigt bra blodsocker.


Har rensat lite i min garderob och tvättar en maskin tvätt just nu. Har även delvis rengjort en del av fritösen. Den är sjukt skjitig och jag kommer ta slut på all svinto vi har här hemma. Men ren ska den bli. Fastbränt fett är ingen höjdare direkt. Har lagt den i klorvatten en stund nu och hoppas på att det löser sig bättre sen. 


Nä, tillbaka till min garderob nu.

Av Maria - 24 juni 2007 11:42

Min dag började underbart med en telefonsignal. Klockan var visserligen halv tio och mamma trodde att jag var uppe, vaknade med ett ryck. Sen dess har jag hunnit börja med min detox-diet. Ganska kul med något nytt sådär. 



Måste göra en lista på vad jag ska göra idag annars kommer det att sluta med att jag bara sitter här. Ska dricka upp mitt ört te nu och sen gå och börja rensa i min garderob och sen får jag fixa någon lunch. Måste skriva en inköpslista också.

Av Maria - 23 juni 2007 23:59

Klockan är midnatt, jag borde sova. Men jag vill inte, är inte trött och det finns inge roligt på TV. Förutom en film jag sett tre gånger. Det är verkligen jobbigt att gå och lägga sig när det inte är någon annan här. Inga ljud att somna till och så blir det bäcksvart när man släcker. I vanliga fall brukar antingen mamma eller pappa vara uppe när jag lägger mig och så tittar jag på TV en stund och så går dem och lägger sig och då har jag oftast hunnit somna.


Hade ett långt och härligt bad förut, tvättade håret och hade hårinpackning. Peelade huden och smörjde in mig efter badet också. Dunderskönt. Fixade mina fötter också, som fortfarande är lite tilltuffsade efter studentfesten. Jag ska aldrig mer dansa i 7cm höga klackar. Möjligtvis med "scholl - party feet". Fast alla sår som var kvar är helt läkta nu. 



Imorgon är det detox-day alà Gillian McKeith. Hurra hurra!

Av Maria - 23 juni 2007 18:10

Nu är jag ensam hemma. Trodde att jag skulle känna lite lycka, men det känns lite förvirrande och väldigt ledsamt. Jag och mamma grät litegranna och det var världens kramkalas och sånt. Usch, det känns konstigt. Hur ska jag klara av att flytta till ett helt nytt land? Jag är nog inte så vuxen som jag tror. Inombords är jag väldigt liten, även om jag klarar av städning, tvätt, jobb, ta ansvar och laga mat så är jag ändå mammas lilla flicka.
Ska nog diska och plocka in tvätten som hänger ute och sen ta ett långt bad, äta och se på någon film på tv. Imorgon är jag ledig och ska rensa min garderob. På måndag är det jobb igen. Fast jag är ledig onsdag, torsdag och fredag så jag ska fråga Hanna och Lovisa om vi ska till Bränna då, kanske. 

Av Maria - 23 juni 2007 12:07

Nu har jag delat ut reklam till närmare 220 hushåll. jobbigt att springa i trappor upp och ner och dra en vagn fullastad med reklamtidningar. Men bra motion är det i alla fall.

Av Maria - 22 juni 2007 12:16

Håller på med en massa papper från CSN och det är jobbigt. De vill ha så mycket information och en massa onödigt. Eller det är säkert jättenödvänigt, det är bara det att det är så svårt för mig att få tag på. Suck. 



Midsommar och jag hatar traditionen. Det regnar bara och så är alla stupfulla hela tiden. Jag har inget emot alkohol så sett, men jag tycker inte om när folk börjar raggla och slumra  och ja, ni vet. Det värsta är väl om folk börjar spy och sånt. Men jag kan ändå inte vara med på något "riktigt" firande för mamma fyller år och så är det sista dagen min familj är hemma. Ska typ bara äta sill och sånt.

Anyway, nu måste jag fixa dessa underbara CSN-papper. 

Av Maria - 21 juni 2007 21:17

Sov knappt något igår natt. Vred på mig ett tag och var hungrig, men jag ville inte äta något för jag vill inte äta vid midnatt. Inte så bra för magen direkt. Somnade efter ett tag, men vaknade igen - blodsockret var lågt. Åt en macka med keso, gick och la mig igen, läste lite och försökte somna om. Eftrer en halvtimme gav jag upp försöken om att somna och gick upp och mätte blodsockret igen. Det låg på exakt samma värde som förut och jag fick nu äta en frukt. Gick och la mig IGEN och slötittade på tv en pyttestund och kände till slut att sömnen skulle infinna sig. Somnade kvart över ett och gick upp fem över fem! Hurra!!



Började jobba vid sju, det var kul att träffa lite gamla kollegor. Jobbade ju på samma ställe som förra året. Men många av de boende hade gått bort. Det var kanske högst en tre fyra stycken kvar som jag kände, av en skara på minst tjugo. Lite sorgligt, men man fick lära känna lite nya människor. Slutade vid fyra och gick upp till mamma (hon jobbar våningen ovanför mig) och vi åkte tillsammans in till Linnéstan för hon skulle köpa en bikini i någon specialaffär. Hon hittade sin  bikini till slut och vi drack kaffe latte på burger king. Sånt är ändå lite fint. Sen åkte vi till Brunnsparken och gick i affärer i Nordsta'n och mamma hittade lite presenter till min moster och så växlade hon valuta inför resan. Sen köpte vi ett grattiskort och sen var det bara till att åka hem.


Nu har jag ätit middag för ett tag sen, som pappa gjorde och jag är totalt död. Funderar en smula på vad som hände med min deklaration?! Jag deklarerade med en gång jag fick den, över internet dessutom och jag har inte fått något besked än! Skatteverket, what are you doing?


Måste köpa nytt minneskort till min kamera också.




Glömde tillägga förut att jag blir så himla äcklad, alla jävla idioter som glor på en och fäller osmakliga kommentarer hela tiden. Häromdagen när jag var på torget och handlade. Hade på mig min prickiga kjol som går ner över knäna, ett linne och en sjal i håret som pannband - hade inte ens sminkat mig! Då kommer det en man emot mig, han kunde vara runt en 25-30 år och säger: "Oj, vilken läcker tjej!", han glor rätt på mina bröst och så är han millimeter från att krocka med mig. Sedan så var det en annan grej idag. När jag var inne i en guldaffär, medan mamma gjorde något ärende någon annanstans, så kom det in en man med sin flickvän, han var typ 35+ och så gav han mig en blick! Och det var ingen blick som helst, det var så äckligt, han studerade mig verkligen och jag kunde verkligen inte värja mig från honom. Han sneglade på mig hela tiden och hade en sådan äckligt, värderande blick. Åh, gud. Vad fan är det med folk? Så snygg eller sexig är jag inte. 

Ovido - Quiz & Flashcards