Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 17 juni 2007 16:02

Pappa och Emilia är iväg på IFK-Kalmar på Ullevi. Mamma kommer om en timme. Är ensam hemma tills dess. Ganska skönt. Funderar på att lägga mig i soffan och läsa en bok!

Av Maria - 17 juni 2007 12:02

Okej, det kanske inte är världens undergång eller så, men just nu har jag otroliga problem med min pappas GPS. För enkelhetens skull kan man ta det från början: Jag är familjens mest tekniska och det är alltid jag som ska installera, uppdatera, laga m.m Så nu vill min pappa att jag ska uppdatera hans GPS. Så långt sträcker sig inte mina kunskaper, men jag försöker godhjärtat i alla fall. Så jag läser i manualen och så långt är allting väl. Problemet är att manualen säger: Sätt i USB-kablen och Nätadapter. Det är samma uttag för båda dessa och de ska sitta i samtidigt! Jag blir galen. Är det något som vet hur man sätter i kartor till en Navman iCN530 så får ni väldigt gärna kontakta mig :p

Av Maria - 16 juni 2007 18:56

Dagen har varit totalt värdelös, inget innehåll alls. Men det behövs då och då, det med! Känns skönt att kunna slappa ibland och bara läsa eller så. 


Försökte fixa pappas GPS på mammas jobb, men det ville sig inte. Det fattas en kabel. Ska försöka få tag på den imorgon.

Av Maria - 16 juni 2007 10:32

Det var otroligt roligt måste jag säga! Trevliga människor, god mat och allmänt bra stämning :p Robin var värsta kocken, grillade, fixade pommes frites, dricka, sås m.m Efterätten var godast - grillade bananer med mörk choklad. Min mamma ville veta allt om kvällen och vad vi åt och så, som alltid. När jag berättade så sa hon typ: "Ååh, vilken duktig kille! Vilken toppengrabb!" så jag misstänker att min mamma är hemligt kär i Robin ^^ Eller så är hon bara väldigt imponerad för pappa gör ju aldrig riktigt något sånt. Ni får en bild från igår här och annars är det bara att kolla bilderna här intill :)

Av Maria - 15 juni 2007 16:46

Grillparty hos Robin ikväll! Underbart skoj!! Kul med lite spontanitet, synd bara att jag inte är så spontan av mig :p Ni får kolla bilder och sånt imon!

Av Maria - 15 juni 2007 10:15

Vädret är så härligt och jag bara älskar det! Ska snart iväg med syster och hämta hennes medalj som hon inte fick på Angeredcupen. Trevligt trevligt. Kanske bäst att fixa till sig först :)



Fortfarande förkyld och så, men det börjar bli aningen bättre. Echinacea är verkligen bra och hjälper!

Av Maria - 14 juni 2007 23:53

Allting är väl samma sak hela tiden antar jag. Kaos här hemma som vanligt, skrik och bråk och jag har hela tiden ett enda mantra i huvudet "Du ska till London, du ska till London. Stå ut lite till!" Inte för att jag tror att det kommer bli bättre då, men jag kan alltid hoppas. Mamma gråter, skriker, svär, ber och bankar i saker om vart annat. Pappa ser på, ryter till ibland, ignorerar och muttrar. Som vanligt. Gud, jag orkar inte detta mer.
Dagen har gått åt till att städa och jag är hyperförkyld. Förstår inte detta, varför?, inte på mitt sommarlov!

Av Maria - 14 juni 2007 12:45

Nu har syster fått sommarlov också! Så nu är det sommarlov på riktigt! Träffade en massa gamla lärare och blev kramad ^^ Emilia blev lovordad!

Ovido - Quiz & Flashcards