Alla inlägg under juni 2007

Av Maria - 20 juni 2007 20:29

Bara några få dagar innan min familj åker utomlands. Sitter och skriver ut papper på hur man ringer med deras mobiler från utlandet och sånt. Typiskt att den svarta bläckpatronen ska vara slut precis när jag köpt färgpatronen och satt in den. Tänkte att jag kan skriva här lite, så länge.



Dagen har ytterst handlat om att köpa saker inför deras resa och om att stressa. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få vara här alldeles själv. Nu är det bara 2 dagar kvar innan de åker så jag klarar mig väl till dess. I morse åkte jag runt med pappa för att handla mat som de ska ha med och som jag ska äta här hemma när de är borta. Sen var det till att åka hem och packa typ "första-hjälpen"-låda och lite annat småplock, fixa lunch och åka ner till stan med mamma och Emilia för att köpa lite sommarkläder och sånt till dem. Tillbaka hem igen, käka middag och packa kläder och annat grejs - typ uppblåsbara grejer att solbada med. Jag tror att jag har blivit skickad femton gånger fram och tillbaka för att hämta saker.


Imorgon är det första dagen på jobbet, då är det lite soft för jag går bara bredvid, lite money är alltid bra ^^ 

Av Maria - 19 juni 2007 23:09

Skulle ha hjälp mamma med en massa papper och sånt, det var därför jag tackade nej till en kväll i Slottsskogen med Sandra och co. Men mamma var för trött och somnade, så jag såg en film istället.



Nu sitter jag här och undrar vad tusan det är jag gett mig in på. Jag hatar mina humörsvängningar. Allting är bara svart eller vitt och det är bara sekunder innan allting rasar och blir kaos inom mig. Blä.

Av Maria - 19 juni 2007 18:52

En våg av en misslyckad-känsla sköljer över mig. Blä. Mamma kom hem från doktorn idag och det verkar inte vara så bra med henne. En massa konstigt är på gång. Och mitt i allt detta så tänker jag bara på mig själv och så ska jag flytta. Jag bara överger henne sådär. Jag överger hela min familj bara sådär. Blä på mig. Gud, vad hemsk jag känner mig. Men trots allt så vet jag att jag måste göra en hel del för mig själv, så att mitt liv blir bra i framtiden. Allting i mitt huvud är ett enda kaos just nu.


Sen så förstår jag inte varför jag fortsätter att läsa en viss persons blogg/dagbok. Det är totalt onödigt, speciellt när det handlar om så onödiga saker och speciellt när vi inte ens umgås längre. Det är som om jag har en (o)vana som inte går att bli av med. 

Ska ut på en promenad sedan, efter middagen. Hoppas på att få med mig mamma också, hon kan behöva det.

Av Maria - 19 juni 2007 11:01

Idag är en riktigt trög dag. Usch vad trött jag är. Inte nog med så kom jag på imorse att jag råkat dubbelboka mig själv. Suck. Jag har lovat Hanna och Lovisa att åka ut med Hanna till Brännö imorgon eftermiddag för att träffa Lovisa, samtidigt som jag har lovat att hjälpa mamma inför semesterresan. Hjälp. Eftersom jag lovade mamma först måste jag antagligen säga till Hanna och Lovisa att imorgon inte fungerar för mig. 


Dagen ska nog annars spenderas på att försöka få ihop alla papper till CSN och att träna en smula.

Av Maria - 18 juni 2007 21:00

GPS:n fixad men det är ändå inte som pappa vill ha det. Suck. Alltid samma sak. Har mailat Navman nu får se om det finns att få tag på kartor till f.d Östeuropa. Danne var snäller som hjälpte mig ^^



Har kommit in i någon konstig period som gör att jag knappt kan äta. Är mätt hela tiden! Äter lite och så blir jag jättemätt! Det enda som går ner är glass :p

Av Maria - 18 juni 2007 15:52

Nu är det jätterent i vårt badrum! Helt underbart att det kan bli så rent och all dålig energi man får ur sig av det, att städa är nästan som att meditera. Satte på The Ark-skivan "Prayer for the weekend" och dansade samtidigt som jag skrubbade handfatet. Städade också i några byrålådor på mitt rum och hittade gammalt skolgrejs. Det är helt sjukt vad mycket jag kommer att sakna alla. Gymnasiet var helt klart bäst.

Av Maria - 18 juni 2007 09:40

Idag ska jag skärpa mig igen. Gårdagen blev lite mycket god mat och sånt. Men nu är förkylningen nästan över så nu ska jag börja träna igen och den nyttiga maten är på intåg. Blev havregrynsgröt till frukost och sen ska jag grovstäda badrummet :) Mätte midjemåttet igår morse och har tappat 5cm! 


Nu ska jag ta på mig nåt annat än nattlinne och så måste jag borsta tänderna :p

Av Maria - 17 juni 2007 21:41

Haha sitter och pratar skit med Danne. Verkligen om ingenting alls. Lite halvsnuskigt och lite halvknäppt. Han ska i alla fall hjälpa mig med pappas GPS imorgon. Tur det!

Ovido - Quiz & Flashcards