Alla inlägg under augusti 2007

Av Maria - 11 augusti 2007 16:53

Ska göra ett nytt träningsschema och lägga upp min träning på ett helt annat sätt nu. Ska cykla lite också har jag tänkt mig. Fast det är så varmt att jag smälter bort. Måste dricka mycket!!Bara tre dagar kvar på jobbet nu!! wooohoo, längtar så himlans mycket tills jag ska få börja ordna med saker till London. Har fortfarande inte fått tag på Lovisa... Ska höra med Hanna om vi kan åka ut till Brännö på måndag så kanske vi kan överraska Lovisa ^^ Om det är fint väder då, vill säga.Nej, nu ska det göras träningsschema. Ska lägga upp det här sen :) Tjosvejs så länge!

Av Maria - 10 augusti 2007 19:15

Idag är jag väldigt nöjd med mig själv. Har jobbat hårt på jobbet och utnyttjat tiden :) Fast jag är väldigt trött eftersom jag sov i endast 5 timmar, var seg på morgonen och fick springa till bussen. Men jag hann och kom i tid och allt. Till skillnad från vissa andra som bor precis bredvid jobbet och kommer nästan två timmar försent! Suck. Funderar på vad jag ska baka till på tisdag då jag slutar. Ska nog baka kardemummakaka till personalen och kokosbollar till de boende.


Tittade på en repris av "Project Runway" för en stund sen och fick lust till att börja sy mina egna kläder. Ska spara ihop till en enklare symaskin och börja sy lite när jag kommer till London. Hade ju MVG i yslöjd och gjorde egen design oftast och egna mönster. Dock tycker jag otroligt mycket om 50- och 60-talsmode och jag vet att man kan köpa väldigt fina klädmönster i secondhandbutiker i vissa delar av London. Ska nog pröva mig på något enklare i alla fall.

Av Maria - 9 augusti 2007 22:19

Fulkomligt slut, och då har jag en ledig dag! Min mamma ville göra ett kollage till min pappas födelsedag och då ska, självklart, jag scanna, beskära och skriva ut (har fotoskrivare) bilderna. Det är bara aningen svårt att omvandla centimeter till pixlar , eftersom bilderna var för stora till passepartoun och så skulle det vara vit kant på bilderna och allt möjligt och omöjligt.Imorgon ska jag upp klockan fem, hurra. Har ett mantra i huvudet om att det bara är fem dagar till... Suck. Jag vill härifrån, jag vill till London nu.

Av Maria - 7 augusti 2007 22:43

Imorgon ska jag göra en hel del. Måste ringa ett antal telefonsamtal och så ska jag jobba så klart. Ska cykla till jobbet också :) Har bara sju dagar kvar att jobba nu och sen ska jag börja fixa och trixa med allt som ska till London och så. Måste få tag på Lovisa och Hanna så att vi kan ses minst en gång innan jag åker!Tog fram min studentnössa förut. Det är knappa två månader sen, men det känns som om det var hundra år sedan! Det börjar verkligen sjunka in nu att man aldrig mera kommer att komma tillbaka till "skolan", aldrig mer sitta och våndas över ett prov tillsammans. Fan, jag älskade den klassen! Jag hade en hälsning från Lenitah i studentmössan. Jag önskar nästan att jag kunde radera den och radera henne från alla studentkort. Men hälsningen är skriven i läderkanten och det hade inte blivit en snygg retuschering på korten.

Av Maria - 7 augusti 2007 17:53

Idag är jag glad. Det är fint väder och jag har gjort mycket på jobbet och så har jag fått en fin kommentar :)Igår var jag och sprang med syrran, sketaskönt! Har bara lite ont i låren idag, annars är det bara gött. Ska köra lite styrka sen! Imorgon börjar jag klockan 12 så jag har sovmorgon och sen är jag LEDIG :DNu ska jag spela lite Sims ^^

Av Maria - 6 augusti 2007 18:45

Jobb, jobb och åter jobb. Min mamma underskattar min kompertens nåt så otroligt. Och Pussycat Dolls-kommentarerna har börjat igen. SUCK. LÅT MIG VARA. Och nej, jag gillar inte Lill-Babs. Jag gillar Lars Winnerbäck, Elin Sigvardsson, Kent, HIM, Green Day m.flJag lagar linssoppa. Älskar vegetarisk mat. Ska skriva mer senare ikväll.

Av Maria - 5 augusti 2007 12:24

Okej, där tog smekmånaden slut. Nu står jag inte ut med resten av min familj längre. Har bråkat med dem och jag är jättearg på dem. Och ledsen. Jag stör mig verkligen på min mamma som får för sig att hon kan komma och rota i mina grejer utan att fråga. Eller som igår då hon skulle in i badrummet när jag var där och hade ett långt och härligt bad och så förstör hon min frid genom att börja knacka och vill in för att gå på toa. Hon och pappa hade varit ute på en promenad och då kunde hon ha gått på toa innan hon gick!! Hon förstörde hela min kväll, jag glömde totalt av vad det var jag skulle göra. Jag hade planerat att göra en ansiktsmask, manikyr, pedikyr och smörja in hela mig i bodylotion för jag har så torr hy. Jag glömde helt av mig då och blev bara arg.Sen så vaknade jag med ett svinhögt blodsocker imorse, kom på att jag hade glömt att ta mitt basinsulin igår morse och att jag glömt ta mitt Levaxin igår kväll! Tog lite extra idag och tog massor med extra snabbinsulin för att få neer blodsockret. Tog en promenad också. Ska kolla blodsockret nu igen och se om det gått ner till normala nivåer.

Av Maria - 4 augusti 2007 23:37

...Audrey Hepburn! En lite konstig och lång historia, men för att ta det kort. Hon dog exakt samma datum som min syster föddes. En dag då jag insåg att jag hade en speciell plats här i världen - på två sätt. Jag var storasyster och samtidigt så såg jag en film med Audrey i huvudrollen. Den dagen kände jag en speciell connection med henne. Många människor har påpekat att jag är lik henne, inte minst då jag var hårmodell för MATRIX - hårstylingserie och min frisör utbrister "GUD VAD LIK DU ÄR AUDREY HEPBURN!!!!".


Den här utmaningen fick jag av http://aftonskimmer.bloggagratis.se . Jag skrev om vad jag trodde att jag var i mitt tidigare liv och varför. Reglerna i denna utmaning är som följer:

·  Fundera ut ett ämne som du vill att någon ska skriva om (eller fotografera) och skriv ned det.
·  Välj ut cirka fem bloggare som du tror skulle vilja skriva om ämnet och tala om att de är utmanade.
·  Längst ned i inlägget klistrar du in listan över tidigare ämnen.
Du som blir utmanad får skriva så långt eller kort du vill om ämnet, du kan fotografera bara eller både skriva och fotografera. Du får välja fem nya bloggare men fler eller färre går också bra. Har du blivit utmanad flera gånger får du välja det ämne du tycker är roligast om du inte vill vara med två gånger.
"Då gjorde jag bort mig"
”Ett sommarminne”
"Så ser en skön dag ut i mitt liv!"
"Därför började jag att blogga."
"Så ser en skön dag ut i mitt liv"

"I mitt tidigare liv trodde jag att jag var och varför..." 


Jag väljer att utmana:

-Robin - http://bobbi1.bilddagboken.se

-Sandra - http://farmentarmen.bilddagboken.se

-Karin - http://bubbels0da.bilddagboken.se


Det de ska skriva om är: "Om jag fick ändra om i mitt liv så skulle det se ut såhär:" 

Ovido - Quiz & Flashcards